Saturday, April 14, 2012

Do You Remember The First Time,

So I was tweeting with Nana. I seen Do You Remember The First Time trending. So flashback time :D. Flashback two years back. Remember 24 April 2010 anyone ? MMC registration day. 

First person yang I jumpa :
Nurfarhana Tahir @ Nana Bunny 

I remember the first time I sampai dekat college it was too early. Went to Kg Baru to check in hostel. I yang pertama bukak pintu ruma. I stuff my bags and all. Lepas tu keluar balik dengan Mak and Ayah. Balik balik hostel je masuk bilik tengok Nana tidur. I was like, eh boleh dia tidur panas panas macam ni kan. Haih. Sabar je la. Tidur best pulak tu. Tak bergerak langsung. Hehe. You know baby. I never knew we would be that close. I get to know you each and everyday. You are the sweetest, yang paling manja and yang paling cute among other. Since satu bilik and Nana tidur katil dekat atas I was thrill to be friend with you. One thing yang I tak akan lupa is your laugh. Aduhai. Gelak tak menahan, "Keluar suara jantan woo.". Hahahah. Haih. Rindu gila. Boleh nangis macam ni lama lama. Rindu rindu. Ingat tak time Qie nangis Nana wipe my tears and gave me a warm hug lepas tu bagi makan roti. Tengah malam pulak tu. Hehe. Froggy pun ada kawan dekat hostel dulu. Nama dia Cici. Windunyaaa :(


Lovesq,

0 comments:

Post a Comment