Tuesday, February 28, 2012

Envy Me,

Greetings,

Sebenarnya da mengantuk sangat. 
Tapi hati terlampau gembira. 
So memang gatal nak post dekat sini. Even memang post yang sangat pendek.



Envy Me,
I just wanna say, I rasa I one of the girl yang paling bahagia and paling beruntung dalam dunia ni. Ceh, memang perasan. Hehe. 

For the past few days, I've been experienced the best feeling ever when Hakim expose his true feelings, let down of his ego and just talk. We been talking for hours, without noticing the time past by. 

Ever since that day, 

We we're so happy, so elated, very cheerful. 

I cuma nak cakap, I beruntung dapat you. I bahagia dengan you. I tak pernah rasa macam puteri selama ni. And now I finally rasa semua tu. Macam mana you jaga I, jaga perasaan I. I bersyukur sangat. I nampak semuanya sekarang. I tak pernah rasa tenang macam ni, I tak pernah rasa relax and disayangi macam ni. *Okay post paling jiwang di dunia. Sorry zz ! 

Thank you for everything my Sayang. You satu satu mahluk Allah yang paling istimewa dalam hidup I. I tak mungkin dapat lepaskan you ;)

I sayang you sangat sangat. Hehehe. Muah. I love you now and forever. Insyallah. Until the greatest Jannah indeed <3 AMIN.

I just wanna say, people been noticing this happiness. Alhamdulillah. Thank you for all the support close friends and family <3

Tapi I sense something really weird bila someone tak happy for me. Okay, you may feel whatever yang you nak rasa. I doakan kebahagiaan you. Insyallah.

Ya Allah. Berikan lah aku kekuatan untuk menghadapi hari yang mendatang, kuatkan lah imanku ya Allah. Amin <3 :)

Lastly, good night all. Sweet dream. Jangan lupa mengucap sebelum tidur ;)
Lovesq,

0 comments:

Post a Comment