Sunday, July 1, 2012

Obsessed :)

Taken by Oya,

Taken by Kak Ami,

Taken by Kak Ifa,

Practical in Zoo Negara gave a lot of advantage actually.
I have always wanted to play with snakes or python.
Intern dekat Zoo la paling senang nak pegi ular.
Bila baik dengan En Hafis, lagi la terkinja kinja suka nak main.

The first picture is Reticulated Python name Manja
The second picture is Ball Python
The last picture is Albino Burmese Python

They are so ADORABLE :D 
*Drooling !
Lovesq,

With Atok n Nenek


Video made by my cousin. 
Main kejar kejar with Ciyun berebut Atok n Nenek.
Lovesq,

Little Sweetheart,

Budak yang petah bercakap ni nama dia Alleya Adini nama panggilan Noya or Aya.
Comel kan ?
Cakap pun entah apa apa. Tapi she's a fast learner.
With her condition, she's doing good actually.

Kalau kitaorang rindu dia, 
Kalau boleh semua video dia kitaorang tengok, 
Satu per satu, 

Hi sayang, apa khabar la awak dekat sana ?


Alleya Adini on the phone with Papa. 

God knows apa yang dia tengah cakap dengan Papa dia. 
Isn't she adorable :*

Cik Qila rindu awak la :(
Balik la cepat !
Lovesq,

Friday, April 20, 2012

5 Days ♥

Yesterday he surprised me and come pick me up at work. Without any calls or messages. He just came. Out of nowhere. 
Actually yesterday, he got into accident, tangan luka sikit. But he's okay.
Dia datang and ajak pegi minum while waiting for Iid. 
 Tunggu punya tunggu Iid tak sampai sampai. 
Last last dia kata nak balik la. 

And then he handed me a red Converse. And I was like "Kasut siapa warna merah tu ?". Rupa rupanya he bought the shoe for me. Sebab kasut Everlast I comes to an end. Okay. I wanted to pay but he insisted. Cause I'm the one who forced him to buy. Tapi biasa la gurau je kot :(.


Heee, whatever it is. Thank you sayang for the shoe. I really love it. Siap pakai pegi kerja lagi tau ? Hhehe. 

Okay, enough for now. I nak mandi. He's on his way to pick me up and go makan :p
Lovesq,

Saturday, April 14, 2012

Do You Remember The First Time,

So I was tweeting with Nana. I seen Do You Remember The First Time trending. So flashback time :D. Flashback two years back. Remember 24 April 2010 anyone ? MMC registration day. 

First person yang I jumpa :
Nurfarhana Tahir @ Nana Bunny 

I remember the first time I sampai dekat college it was too early. Went to Kg Baru to check in hostel. I yang pertama bukak pintu ruma. I stuff my bags and all. Lepas tu keluar balik dengan Mak and Ayah. Balik balik hostel je masuk bilik tengok Nana tidur. I was like, eh boleh dia tidur panas panas macam ni kan. Haih. Sabar je la. Tidur best pulak tu. Tak bergerak langsung. Hehe. You know baby. I never knew we would be that close. I get to know you each and everyday. You are the sweetest, yang paling manja and yang paling cute among other. Since satu bilik and Nana tidur katil dekat atas I was thrill to be friend with you. One thing yang I tak akan lupa is your laugh. Aduhai. Gelak tak menahan, "Keluar suara jantan woo.". Hahahah. Haih. Rindu gila. Boleh nangis macam ni lama lama. Rindu rindu. Ingat tak time Qie nangis Nana wipe my tears and gave me a warm hug lepas tu bagi makan roti. Tengah malam pulak tu. Hehe. Froggy pun ada kawan dekat hostel dulu. Nama dia Cici. Windunyaaa :(


Lovesq,

Ze Important Lover ♥





The most  important people in my life.
My dearest ; 
Fazni Shuhada Ahmad Niza
Nurfarhana Tahir
Nur Laila Najwa 

♥ you guys endlessly :D
Lovesq,

Two and a half years.

After today, reality begins. 

No more college life. No more being playful. No more childishness. No more. 

We just finished our semester 6 finals this morning. 
This upcoming monday is a road, journey for each and every of us to step in and live in reality. All this while, we been living in a fantasy. A world where we created things just to make ourself feel better.

After today, starting this monday I'm going to start my journey as a worker. Well, close to it actually. I'll be starting my Internship at Zoo Negara under Public Affairs and Marketing Department. Wish me luck for life ahead. Insyallah. I'll be praying for you too. 

Bob and Wan forced us to confess over things that ever happened in these two years duration. Thank you for the experienced you guys. You taught me to live strongly :)







I love you guys till the end. I will. Keep in touch :D !
Lovesq,

Saturday, March 31, 2012

Because of YOU.

*Psst : Background music : We Belong Together.

Kerana awak sayang :)

Sebab awak hari ni, saya menangis dekat tandas depan Angah. Saya sedih sangat.


Sebab awak hari ni, saya luahkan semua yang terbuku di hati saya petang tadi jugak.

Sebab awak, rela tak balik kampung 3 minggu sebab saya.

Kita da berbaik and kita pegi KLCC and pegi shopping sekali ;)

Sebab awak hari ni, sudi teman saya tengok movie "Jangan Pandang Pandang."

Sebab awak hari ni jugak, buat saya gembira sebab awak belikan saya wedges baru ganti wedges lama saya.

Sebab awak jugak saya masih sayangkan awak.

Sayang, awak segalanya untuk saya. Segala galanya. Saya tak mungkin dapat balas apa yang sayang da lakukan pada saya. Tak akan dapat balas. Insyallah, biar Allah saja yang boleh balaskan untuk saya :)

Awak kena ingat selalu, awak penting dalam hidup saya. Sampai bila bila. Insyallah.

Kita sayang awak sampai kita mati satu hari nanti. Muah. I love you so much Muhammad Nur Hakim :p

Saya mintak maaf saya selalu salah. Tapi saya cuba perbaiki lagi, dan tak akan berhenti mencuba. Saya janji ;)

Muah :*
Lovesq,

Tuesday, February 28, 2012

Envy Me,

Greetings,

Sebenarnya da mengantuk sangat. 
Tapi hati terlampau gembira. 
So memang gatal nak post dekat sini. Even memang post yang sangat pendek.



Envy Me,
I just wanna say, I rasa I one of the girl yang paling bahagia and paling beruntung dalam dunia ni. Ceh, memang perasan. Hehe. 

For the past few days, I've been experienced the best feeling ever when Hakim expose his true feelings, let down of his ego and just talk. We been talking for hours, without noticing the time past by. 

Ever since that day, 

We we're so happy, so elated, very cheerful. 

I cuma nak cakap, I beruntung dapat you. I bahagia dengan you. I tak pernah rasa macam puteri selama ni. And now I finally rasa semua tu. Macam mana you jaga I, jaga perasaan I. I bersyukur sangat. I nampak semuanya sekarang. I tak pernah rasa tenang macam ni, I tak pernah rasa relax and disayangi macam ni. *Okay post paling jiwang di dunia. Sorry zz ! 

Thank you for everything my Sayang. You satu satu mahluk Allah yang paling istimewa dalam hidup I. I tak mungkin dapat lepaskan you ;)

I sayang you sangat sangat. Hehehe. Muah. I love you now and forever. Insyallah. Until the greatest Jannah indeed <3 AMIN.

I just wanna say, people been noticing this happiness. Alhamdulillah. Thank you for all the support close friends and family <3

Tapi I sense something really weird bila someone tak happy for me. Okay, you may feel whatever yang you nak rasa. I doakan kebahagiaan you. Insyallah.

Ya Allah. Berikan lah aku kekuatan untuk menghadapi hari yang mendatang, kuatkan lah imanku ya Allah. Amin <3 :)

Lastly, good night all. Sweet dream. Jangan lupa mengucap sebelum tidur ;)
Lovesq,

Broga Hills n Jeram Toi

Greetings :)

I haven't been here for quite long time right ?
Maybe because of the factors of lazy + heartbroken + busy and so much more.

Today's post. 
Broga Hills and Jeram Toi.
Last two weeks, Nabila whatsapp and say, "Babe jom pegi Broga jom ?" "ask Hakim to come with us. Mimi wanted to go so badly". So I plan the trip perfectly with Nabila and Hakim and it went very well.

We went to Broga Hills today. We arrived around 4 something AM. It's freaking gelap like hell zz. Scary but steady okay ? Haha. It's actually to early cause it's too dark out there. But we decided to go anyway.

There's me, Hakim, Nabila, her cousin and niece. Erry and Mimi. Mimi yang paling energetic. I pulak tension sebab dia laju gila. I jealous. Haha.
The truth is, I been gaining weight and tak work out for the past few months. And time mendaki memang major failure la.

But the trip was awesome. I smile ever since I came home. Thank you sayang for the day :D

P/S : Nak dating dekat air terjun lagi :p 
Lovesq,

Sunday, January 1, 2012

Welcoming 2012

Assalamualaikum :)
Greetings readers.



How do you do ?
Macam mana New Year Celebration ? Syok ? 
Takda la syok mana. 
Boleh lee. 
Hehe.

Semalam balik pukul 2.15 am. BBQ with family friends dekat Kg Melayu Tambahan.
Penat sangat.
Dapat pulak melayan Adam Arian. Lagi penat. Budak tembam yang sangat handsome.
Arr, rindu pulak :(

Well, actually I was about to say my first January 2012 wasn't that great.
I keep on doing mistake.
Why Qila why ?
Why can't you enjoy the moments without making any mistake ?
Eeeee. Sedih sangat :'(
Drop down into tears for the last couple hours.
Gah. Sakit gila :(
*Marah dengan diri sendiri +.+

Soooo,
That's all for me.
So extremely bored and no mood at all.
Tapi jari gatal nak menaip.
Till then :)

Psst : Dear 2012. Surprise me with something. Something. At least one thing. Kbye.
Lovesq,