Saturday, July 30, 2011

Speechless

After talking to you last night betul betul buat I terasa. I tak call and text you sebab tak nak benda ni jadi lagi teruk. Hati I kosong. Cukup terluka. Memang I silap. Kalau betul I silap I rasa you tak perlu cakap apa yang you cakap pada I. You buat I terdiam. Betul betul speechless. I minta maaf. Maybe tu je Yang I nak cakap. I tak tau nak buat apa. Tak mampu nak explain apa apa. Pada Mata you I silap, kalau macam tu I terima. Maafkan I kalau I tak text atau tak call. I tak nak keruhkan keadaan. I tak larat nak argue dengan you. Hati I da terluka. Cukup terluka.
Published with Blogger-droid v1.7.4