Saturday, May 21, 2011

I just want you to know.


Kenapa you cakap I mula bosan dengan you ? 
Why ? I tak bosan pun dengan you. Tak pernah lagi. Belum lagi.


I sayang you, I tak nak hilang you. I tak nak those sweet memories just came down and pass by only without stopping by. 

Hunny. Maybe sebab I rindu u sangat sangat. You tau kan now dah cam busy sangat sangat. Keluar pun jarang.

I takut hilang u. Seriously itu yang paling I takut. I takut you bosan dengan i. I takut u fedup dengan perangai i. I takut. I nak tau kalau I ada buat silap dalam hubungan ni ? I tak nak hilang u. Walaupun untuk seketika. Even just for 1 day. I tak tahan tak cakap dengan u sebab I buat salah. I risau u. You are unpredictable. You boleh buat macam macam, di luar jangkaan i. I risau apa apa jadi kat u.

Ingat tak dulu, kalau weekend je or weekdays mesti pegi klcc and talk about our relationship. I rindu semua tu. I rindu boyfriend i. I bukan boleh jumpa you selalu. I bukan boleh open cakap dengan u. So I menulis. Which I tau u memang malas nak baca. Tapi please baca. I tak suka tidur dengan perasaan serba salah. I tak suka tidur tak dengar suara u. You selalu ada dengan i. Bila you tak da I lost. I need you hunny. Sangat sangat. Tak kira bila pun. I tau I manja, I mengada semua. I tau. 

Hunny, I nak tanya. You nak I jadi perempuan yang macam mana ? 

I tau untuk you jaga I memang susah, I tak mintak banyak. I Cuma nak u ada. I tak nak terkeluar dari hidup u. you are my everything hunny. You hidup i. without you I tak tau la macam mana hidup i. 

Hunny dah promise, you takan tinggalkan i. I minta maaf sayang.
I just nak you tau yang you really mean a lot in my life. I tak sedia untuk hidup tanpa you. Even untuk 1 @ 2 hari. 

Muhammad Nur Hakim Ismail, you sorang je dalam hidup i. Ingat tu. It will never change. I tak kan pernah berhenti menyayangi diri you. I minta maaf banyak banyak kalau I tersalah kata, tersilap langkah, betulkan I kalau I silap.

Hunny, I cuba faham you. I tried so hard. I swear. Rehat cukup cukup k sayang. I minta maaf sekali lagi. I tak ganggu. I sayang you Hakim Ismail. :*

I love you Muhammad Nur Hakim Ismail.

*I pun tak tau kenapa lately ni I terasa kehilangan you. I tak tau kenapa I tulis benda yang sedih sedih ni. I tak tau kenapa I nangis sekarang ni. 
Lovesq,