Thursday, May 19, 2011

AJ's wisuda :)

Greetings you all :D

Today's post. 
Urm, bangun pukul 5 pagi (O.O) *sumpah mengantuk. Mandi, get ready for aj's graduation. Tolong dia siap siap lagi, 6.20 AM keluar ruma. Ayah pecut 120 km. Padahal tak da la lambat sangat. Saja merembat jalan. On the way pegi Shah Alam at that time pun da a bit jam. So sampai je sana, naik dekat dewan convocation. I kena duduk dekat laman luar, cause parents je yang duduk dekat dalam. Omegod. The longest 5 hours yang pernah I rasa. 5 hours duduk, tak makan, tak pegi toilet, tak minum, tidur lewat malam semalam. Aduhh, muka kusut je. Panas pulak tu. Errr, tak pe la. For Aj kan ? Yeayyyy, Atiqah Jafar da graduate :D


After ceremony convocation da habis, apa lagi. Picture time, cam whoring semuanya. That time, woww panas teriknya dengan 2 bag dekat tangan, heels 3 inches. Hahah, rasa nak bersila je. Sakit kaki, semua ada. Jadi inang Aj kan ? Follow je la dia kemana je dia nak pegi. Turn out the picture alhamdulilah ok. Cause camera punya condition pun very poor. So kena handle with care katanya. :)

After finish semua tu, I, my parents and Aj like gila lapar. Went to SACC Mall. Makan dekat Noodles Station. With Azfar's family. It's a wonderful lunch together. Ended at 2.30 PM. Memang letih, then 1 hour baru sampai rumah. Letih dia yeeerr, muka semua macam kambing je. Heheh, tengok cermin baru la realize make up da cair -.-' Buruknyaaa. Haha, sampai ruma terus tidur. 

Bangun bangun je kena pick up Diba dekat Setiawangsa, went out to buy dinner dekat Kfc, and Pizza Hut *yeah makan besar for Aj :D. Tembung dengan budak budak account, diaorang celebrate our lecturer. Miss farah nak berhenti da :( Alooo. Miss thank you for giving me A for my English, which is very hard for you to give it to your students. Balik ruma makan, and now writing this post. After this, I'm going out again, to pick up Diba at Setiawangsa, Mia at Shamelin. Send them back home, and I'm going out again with Aj. Lepak Mcd pulak :D

Psssst : Hunny, every minute of my life made me miss you effing much. I love you sayang :*
Lovesq,