Wednesday, May 4, 2011

1 jam setengah,

Hello gorgeous people :)

How are youu tonight ? Ohhh, I'm doing good, just a bit tired. Esok hari explorace :D, qie jadi facilitator, jaga checkpoint for orientation new students. Wanna have fun dulu before daftar semester 4 next monday :D
Gonna tuck in soon. I'm a bit off today, I don't know why :(

Erm, actually qie just nak cakap sikit je tak banyak. Just for Hakim Ismail.


Hunny, hello ? Miss me ? I know you do :) Cause I do too. 
Qie tau semalam hunny ada tanya qie "okay ke tak" semalam kan ? Ye ye, qie memang tak okay semalam, qie nangis lencun selama 1 jam setengah. Right after hunny call qie. Tau tak ? Qie tengok hunny macam relax je, tetiba qie pulak yang melalak. Qie yang nangis 1 jam setengah. Hehe, hunny qie sorry. Qie memang macam ni kan, awak kenal qie kan ? Qie memang cepat terasa kan, semua tu hunny tau. Tapi, qie respect hunny, tak kira apa pun yang jadi kat hunny, hunny kuat hadapi tu semua. Macam mana awak hadapi tu semua hunny ?

Hunny, qie tak boleh tengok awak sedih, and awak stress. Qie tak boleh ! Qie tak sampai hati. Qie mesti terikut, qie mesti nangis. Macam magnet, perasaan qie dengan hunny macam sama je. Perasan tu, macam hunny hidup dalam diri qie. Kalau awak sedih, qie pun terikut. Sebenarnya awak da memang jadi separuh dari hidup qie. Sebab tu kot qie terbawa bawa. Hmmm.
Hunny, qie tak sangup nak tengok hunny sedih, qie cuba okay hunny. Qie cuba tolong hunny, CUBA tapi hunny kena janji dengan qie satu benda. Hunny kena bagi qie tolong hunny,  hunny jangan degil. Qie tak suka and tak nak dengar ayat "tapela" . Simpan je ayat tu, qie tanak dengar. Qie cuma mintak satu je, tolong dengar cakap qie, qie merayu kat hunny. I love you hunny, I really do. Kalau hunny sedih, qie pun sama akan sedih. Qie cuba buat yang terbaik untuk hunny okay ? Trust me, please ;). Qie tetap sayang hunny. Tak kira apa pun yang jadi, susah senang kita sama sama kan ? Awak da janji dengan qie. 
I love you more than anything in this world sayang.

Pssst : Kita susah senang sama sama okay ? Kita da janji dulu. 
Lovesq,