Saturday, April 30, 2011

Mengelabah !

Sorry da lama tak post blog, been very busy. Plus memang tak da kat ruma, so blog pun terabai.

Okay, sebenarnya tengah marah. Peduli la kau nak terasa ke apa ke? Pegi lantak. Dah tak peduli da. Sorry la kalau ayat aku ni macam kurang ajar, 
Ada la perempuan ni, dah guna barang orang. Dah sepah kan bilik orang tak reti nak cakap sorry. Apa susah ke ? Berat sangat ke mulut tu ? Ada emas ? Euw geli gila ! Agaknya boleh berterabur kot gigi dia cakap sorry. Pastu buat muka tak bersalah, ikut hati nak tampar je muka perempuan ni. Geli tengok perangai kau macam tu. Macam mana la kau dengan kawan kawan kau kan, kalau dengan family pun macam ni. Lepas ni jangan nak menyemak guna barang dalam bilik aku, jangan nak semak mintak tolong, jangan suruh mintak tolong satu pun. Tak ingin pun nak tolong. 

Sorry kalau qie guna bahasa kasar, bukan apa. Tengah marah, *banyak lagi benda yang qie tengah bengang. Tunggu jee. Kayy, byee
Lovesq,