Monday, April 25, 2011

# 4TH

Ehem ehem, awak baru je call kita. 
See kita tau, awak mesti lupa. Hmmm, sedih. 
Tau la share naik hari ni. Ramainya girls dekat wall awak :D :D *gelakgelak. Sabar je, pujuk hati sendiri kan ? Errrmmm.

Tapeeeeee, tamau kawan :(


Happy fourth monthsary HunnyBee. Even you lupa. I still love you, it will never end. 
I love you Hunny.

Pssst : Awak lelaki hebat yang muncul dalam hidup kita dari 27 Julai 2010 dan 25 Disember 2010 sampai sekarang. 
Qila sayang Hakim sampai bila bila :)
Lovesq,

Psst : Tipss

For : Stiletto lover :)

I love Tyra Banks <3



Let's keep it classy, even it's hurt. Fashion is painful. Bear with it.
Lovesq,

Kenduri,

Hello gorgeous, 
How are you ? Feeling good ? 
Well, I don't, hmm. Oh well, whatever, it must be my annoying feelings maybe. Hmm, by the way it didn't me from posting more on blog :) 

Semalam, ikut my parents and my sisters pegi rumah my uncle dekat Batu Caves, dia buat doa selamat and tahlil before berangkat buat Umrah on 12 May nanti. Insyallah. 

Started at 12.00 P.M
Mula dengan bacaan yasin, berzikir, solat zohor, solat hajat, and makan :)

Hujan pulak tadi, so a bit kelam kabut jugak.










Start pukul 12. Makan pukul 2. Balik pukul 5. TIRED. 

Pssst : Persatuan ibu ibu berjumpa. Gossip sampai 2 jam. 

Lovesq,

Perempuan,




Lelaki perlu tahu yang perempuan:

1.Sensitif : Bukan bermaksud suka merajuk, tapi hanya ingin bermanja dan mendapatkan perhatian. 

2.Cerewet : Bukan bermaksud FUSSY tak tentu hala, kadang ingin LELAKI mengikut kata-katanya sekali sekala

3.Halus : Ibarat sehelai sutera, cantik, mulus, lembut dan mudah tercarik dan koyak. Walaupun seorang wanita memaafkan seseorang yang lain atas sebab kesalahan, biasanya WANITA akan ingat kesalahan tersebut untuk disimpan jadi pengajaran. Bukan DENDAM. 

4.Ikhlas : Ikhlas seorang wanita tak perlu diragui. 

5.Korban : WANITA sanggup berkorban apa saja untuk seseorang yang amat disayangi, termasuk ibu bapa, anak-anak dan suami. WANITA amat tabah. 

6.Prihatin : Sentiasa memerhatikan keadaan sekeliling dalam diam. 

7.Manja : Walaupun dia adalah seorang WANITA yang pandai berdikari, naluri seorang WANITA masih lagi tetap seorang WANITA. Suka bermanja bukan hanya kepada insan yang bernama LELAKI , namun juga sesama kaum. 

8.Ego : WANITA yang terlalu sayangkan kekasihnya sanggup menolak ketepi EGOnya apabila bersemuka dengan yang dicintai. 

9.Cinta : CINTA pertama bagi wanita adalah yang paling dalam dan tulus. 

10.Seks : SEKs bukanlah segala-galanya buat WANITA kerana WANITA diciptakan dengan 9 nafsu dan satu akal. NAFSU yang banyak dan tidak tertumpu kepada satu saja. LELAKI pula dijadikan dengan 9 akal dan satu nafsu. Fungsi lelaki adalah membimbing WANITA dan bukan menghanyutkann ya!

Pssst : Saya pun ada perasaan okay :) 
Have a goodnight sleep lovies
Lovesq,