Monday, March 28, 2011

Hehehe,

Saya bosan, tak da siapa nak layan perangai and kerenah saya. Macam mana ? 
Kawan kawan busy buat assignment, saya da siap. Saya boring sebab semua busy, tak da siapa nak layan saya. 
Boyfriend keluar dengan kawan kawan. Rindu pulak dengan budak tu. Geramnya. Dah la free call tapi tak reti reti nak call. Tangechi betul. Macam tu la melayu campur dengan Kalai *classmate. 
Okay, sebenarnya tengah bosan. Dah habis timeline da saya penuhkan kat Twitter tu sebab tak orang nak layan saya, so membebel la sorang sorang kat sana. Facebook ni lopek, line kawan kita sorang lagi tu pun cam harem pulak. So tak boleh nak gossip gossip. Aiyaa. Tak syok macam ni. Nak tidur la macam ni. Huish, terasa macam dugong. Heheh, ye saya gemuk. SO saya comel. Saya tau -.-' *bapak perasan. K jangan layan. Case kritikal boring ni sebenarnya. Dah boleh la sign out and shut down lappy. Esok ada class pagi. BUSY BUSY esok :/ yucks. Lusa ada presentation. Euuuuwww. Kbye, esok kita cakap lagi. Maaf la saya merepek, meraban, mencapap *ish ayat gila rempit* kat sini. Hehe. K la, lagi lama lagi teruk sakit jiwa ni. TTYL.
Loves,