Monday, February 28, 2011

Pun boleh :)


Pun boleh hunny :)
I love you !
Loves,

Very FIRST Date.

Baru sudah mandi :D
Hehehe, baru perasan hari ni satu hari tak mandi. Ops, hehe, busuk kan. Okay. Tau da, tapelah. Dah mandi da now. Feel so fresh, baru bole study.
Tadi lepas mandi saja la kemas kemas bilik yang macam hutan belukar ni. Tetiba tergerak hati nak tengok movie ticket ni. 

AND

Hahah, it is the first movie, first date, first I went out with HAKIM -.-' I know. Hakim all over again. Kay, say whatever you want. I'm not listening. 
Kay, back to the stories. Actually keluar ni pun bukan I rancang. Actually, kelas habis awal and Aida macam tengah down and stress sangat so dia nak I teman dia pegi tengok movie. So I teman la dia. Tengok Step Up 3D, time tu lunch hour. We watched movie at KLCC. Both of us. I already watched step up 3D the day before with my sisters at Wangsa Walk. So yeah, tape la. The day to cheer her up, I pun tengok laa. 
Finish watch movie, I call Hakim to wake him up. Tak da niat pun nak ajak keluar, but then Aida kena balik, I tak nak balik lagi so Hakim pun datang. Hakim teman I, I watch 2 movie in a day. Dah malas sangat nak jalan sana sini. I pun pegi la tengok movie "Going the Distance". I have to say. I hate the movie so much, sebenarnya nak duduk je penat and tak tahu nak buat apa. Last last tengok je movie. It so damn bored, and tak da orang sangat pun. 
Afterall, the day went well. He never bores me with anything. He made my day. Out of silence. You really suprised me hunnyb :*
Still remember the day Hunny ? It's Sept 03 2010. Friday :)


Still remember ? :)
Loves,