Wednesday, February 16, 2011

Morning Glory Baby :)

Yawwww. Good morning again. I dekat college da ni. Boring dan sangat mengantuk. *sempatkan online kat college. Okay boring sangat sangat. Jam dah nak dekat pukul 8.30 tapi sorang pun I tak nampak lagi.
Jangan cakap semua tak nak datang class sebab semalam. -.-' *dah agak dah kann. Hmmmmmmmmm.

Speaking about semalam. Semalam pegi mandi sungai dekat Sungai Pinang, Batang Kali. It's AWESOME ! Hahaha. Ada hunny lagi kat sana. Memang hip hip horray la kan. I dapat lebam biru sebab jatuh semalam. Haha, lagi la. Malu je kan jatuh depan Hakim. Salah dia la ni tak pegang I -.-' menyampah aku. 
Semalam ramai sangat yang pegi, budak class I, budak course lain pun ada. Seronok gilaa. Suka sangat. Letih tu tak payah cakap la kan. Sakit sakit bahu, pinggang, kaki, lutut semua. *Macam mana la nak pegi Broga ni -.-' 

Start kumpul semalam pun dah lambat pukul 12 lebih macam tu. Janji melayu kata pukul 11.30 kat college. Tapi dah tunggu sorang sorang siap semua pun lambatkan -.-' so tunggu sampai pukul 1.00 lebih. Semua kereta and motor dah get ready so start engin jalan la kan. Overall ada 7 kereta semalam. Motor tah la tak kira. So like hectic gila busy and ramai nak mati pulak kan. Thanks to Wan jadi marsyal semalam. The sad part is on the way dekat Ulu Yam hujan lebat sangat sangat. Kesian tengok budak budak motor semalam. Termasuk la hunny I kan. Memang basah kuyup dia semalam. Lama jugak perjalanan nak pergi Sungai Pinang. Behenti kejap sebab nak berteduh. Girls semua naik kereta. Nasib baik laila and yana tak naik motor. Kalau tak memang basah kuyup la kan. Later. finally we reach there. Sangat lega okay. Sebabnyaa. Hahah, I ni mabuk jalan. -.-' okay I tau. :p
Memang pening gila la kan semalam. Sampai sana je lepak lepak kat atas. Pusing pusing kejap. Prepare for picnic later and tukar baju. Cari cari boyfriend masing masing semua dah lari -.- sama la dengan boyfriend I tu. Nampak air sungai dah tak nampak I dah. 
Finally I dengan takutnya pun masuk la dalam air sungai tu. So mandi mandi semua dengan Hakim. Iddy naik atas cepat sangat. Dia boleh main bbm pulak dalam hutan tu. Geram je. Dia main kejap je -.-'
The day went on and on. After that pegi rumah ude. Makan petang kat sana and gerak balik KL. Semua pecah. I, bunny, bee, qila, iddy, ajiem, zul, hakim pegi makan dekat BRJ Wangsa Maju. Sumpah suck ! -.- rasa macam nak bomb je kedai tu. Sevice very poor. Semak gila. Tak suka.

Sebenarnya malas nak menulis. Tu yang jadi BM tu. Ayat pun tunggang tebalik.

Kay, gtg. Ttyl.
Loves,