Saturday, April 30, 2011

Mengelabah !

Sorry da lama tak post blog, been very busy. Plus memang tak da kat ruma, so blog pun terabai.

Okay, sebenarnya tengah marah. Peduli la kau nak terasa ke apa ke? Pegi lantak. Dah tak peduli da. Sorry la kalau ayat aku ni macam kurang ajar, 
Ada la perempuan ni, dah guna barang orang. Dah sepah kan bilik orang tak reti nak cakap sorry. Apa susah ke ? Berat sangat ke mulut tu ? Ada emas ? Euw geli gila ! Agaknya boleh berterabur kot gigi dia cakap sorry. Pastu buat muka tak bersalah, ikut hati nak tampar je muka perempuan ni. Geli tengok perangai kau macam tu. Macam mana la kau dengan kawan kawan kau kan, kalau dengan family pun macam ni. Lepas ni jangan nak menyemak guna barang dalam bilik aku, jangan nak semak mintak tolong, jangan suruh mintak tolong satu pun. Tak ingin pun nak tolong. 

Sorry kalau qie guna bahasa kasar, bukan apa. Tengah marah, *banyak lagi benda yang qie tengah bengang. Tunggu jee. Kayy, byee
Lovesq,

Monday, April 25, 2011

# 4TH

Ehem ehem, awak baru je call kita. 
See kita tau, awak mesti lupa. Hmmm, sedih. 
Tau la share naik hari ni. Ramainya girls dekat wall awak :D :D *gelakgelak. Sabar je, pujuk hati sendiri kan ? Errrmmm.

Tapeeeeee, tamau kawan :(


Happy fourth monthsary HunnyBee. Even you lupa. I still love you, it will never end. 
I love you Hunny.

Pssst : Awak lelaki hebat yang muncul dalam hidup kita dari 27 Julai 2010 dan 25 Disember 2010 sampai sekarang. 
Qila sayang Hakim sampai bila bila :)
Lovesq,

Psst : Tipss

For : Stiletto lover :)

I love Tyra Banks <3



Let's keep it classy, even it's hurt. Fashion is painful. Bear with it.
Lovesq,

Kenduri,

Hello gorgeous, 
How are you ? Feeling good ? 
Well, I don't, hmm. Oh well, whatever, it must be my annoying feelings maybe. Hmm, by the way it didn't me from posting more on blog :) 

Semalam, ikut my parents and my sisters pegi rumah my uncle dekat Batu Caves, dia buat doa selamat and tahlil before berangkat buat Umrah on 12 May nanti. Insyallah. 

Started at 12.00 P.M
Mula dengan bacaan yasin, berzikir, solat zohor, solat hajat, and makan :)

Hujan pulak tadi, so a bit kelam kabut jugak.










Start pukul 12. Makan pukul 2. Balik pukul 5. TIRED. 

Pssst : Persatuan ibu ibu berjumpa. Gossip sampai 2 jam. 

Lovesq,

Perempuan,




Lelaki perlu tahu yang perempuan:

1.Sensitif : Bukan bermaksud suka merajuk, tapi hanya ingin bermanja dan mendapatkan perhatian. 

2.Cerewet : Bukan bermaksud FUSSY tak tentu hala, kadang ingin LELAKI mengikut kata-katanya sekali sekala

3.Halus : Ibarat sehelai sutera, cantik, mulus, lembut dan mudah tercarik dan koyak. Walaupun seorang wanita memaafkan seseorang yang lain atas sebab kesalahan, biasanya WANITA akan ingat kesalahan tersebut untuk disimpan jadi pengajaran. Bukan DENDAM. 

4.Ikhlas : Ikhlas seorang wanita tak perlu diragui. 

5.Korban : WANITA sanggup berkorban apa saja untuk seseorang yang amat disayangi, termasuk ibu bapa, anak-anak dan suami. WANITA amat tabah. 

6.Prihatin : Sentiasa memerhatikan keadaan sekeliling dalam diam. 

7.Manja : Walaupun dia adalah seorang WANITA yang pandai berdikari, naluri seorang WANITA masih lagi tetap seorang WANITA. Suka bermanja bukan hanya kepada insan yang bernama LELAKI , namun juga sesama kaum. 

8.Ego : WANITA yang terlalu sayangkan kekasihnya sanggup menolak ketepi EGOnya apabila bersemuka dengan yang dicintai. 

9.Cinta : CINTA pertama bagi wanita adalah yang paling dalam dan tulus. 

10.Seks : SEKs bukanlah segala-galanya buat WANITA kerana WANITA diciptakan dengan 9 nafsu dan satu akal. NAFSU yang banyak dan tidak tertumpu kepada satu saja. LELAKI pula dijadikan dengan 9 akal dan satu nafsu. Fungsi lelaki adalah membimbing WANITA dan bukan menghanyutkann ya!

Pssst : Saya pun ada perasaan okay :) 
Have a goodnight sleep lovies
Lovesq,

Saturday, April 23, 2011

Andainya lelaki tahu,



Andainya lelaki tahu
apabila perempuan sudah jatuh cinta
lelaki itu tidak semestinya punya segala
tetapi lelaki itu adalah segalanya dihatinya

Andainya lelaki tahu
apabila seorang perempuan itu mengalirkan air mata
itu bukan bermakna dia lemah
tetapi dia sedang mencari kekuatan
untuk terus tabah menyintai lelaki itu


Andainya lelaki tahu
apabila seorang perempuan itu marah
memang dia tidak mampu untuk mengawal perasaannya
tapi percayalah, itulah maknanya
dia sangat mengambil berat dan menyayangi lelaki  itu
Lihat saja pasangan yang baru bercinta mereka jarang bergaduh
tetapi percayalah semakin bertambah sayang mereka pada seseorang
semakin banyak pula pertelingkahan yang berlaku


Andainya lelaki tahu
apabila perempuan berkata dia ingin anda berubah
itu bukan bermakna dia tidak mahu menerima anda seadanya
tetapi dia mahu menjadikan anda lebih baik
bukan untuk dirinya
tetapi untuk masa depan anda


Andainya lelaki tahu
apabila perempuan banyak bercakap
dia tidak pernah bermaksud membuat anda rimas
tetapi dia mahu lelaki mengenalinya dengan lebih dekat

Andainya lelaki tahu
apabila perempuan cemburu dan tidak mempercayai anda
bukan bermakna dia tidak sayang
tetapi dia terlalu sayangkan anda
dan masih menganggap anda anak kecil
yang masih memerlukan sepenuh perhatian

kadang kadang dia terlalu risau sekiranya terlalu percaya
anda akan mengkhianati kepercayaan yang diberi
naluri keibuan sangat kuat
dia hanya mahukan yang terbaik untuk anda


Andainya lelaki tahu
apabila perempuan merajuk
jangan kata dia mengada ngada
dia bukannya mahu dipujuk dengan wang ringgit atau hadiah sedozen
tetapi cukup dengan perhatian
yang boleh buat perempuan rasa dihargai


Andai lelaki tahu
Apabila perempuan jarang mengatakan 'i love you'
itu tidak bermaksud dia tidak menyintai
tetapi dia mahu lelaki itu merasai sendiri cintanya
bukan hanya hadir dari kata kata

 tetapi juga melalui bahasa tubuhnya

Andai lelaki tahu
apabila dia kata dia rindu kamu
dia benar benar maksudkannya
apabila berjauhan,bayanganmu akan sentiasa bermain di mata


Andai lelaki tahu
apabila perempuan kata lelaki lain itu lebih baik dari kamu
jangan percaya kata katanya
kerana dia hanya mahu menguji kamu
dia mahu lihat sejauh mana kamu mahu sanggup menjadi yang terbaik di matanya
walaupun sebenarnya memang kamulah yang terbaik di hatinya
selagi dia dengan kamu, percayalah
walaupun perempuan mengganggap masih ramai lagi yang lebih baik di matanya
tetapi di hatinya kamu tetap yang terbaik

Andai lelaki tahu
apabila perempuan berkata
'tolong tinggalkan saya'
dia tidak bermaksud untuk menyuruh anda pergi selamanya
dia hanya mahu menenangkan fikirinnya sebentar saja
Apabila dia kembali tenang
percayalah dia akan mencari anda semula
itu tandanya dia benar benar menyintai anda
perempuan sukar untuk mengawal perasaan
dia terlalu emotional
tetap dialah yang paling menyayangi anda
dan sangat sensetif dengan perubahan pada diri anda


Andai lelaki tahu

sememangnya Allah SWT menciptakan lelaki dan perempuan itu
dengan perbezaan yang tersendiri
tetapi sekiranya mereka saling memahami
mereka akan saling melengkapi dan menyempurnakan

Perempuan itu diciptakan oleh Allah SWT sangat indah sekali
di sebalik air matanya
tersimpan seribu satu kekuatan
yang bakal menjadikan lelaki itu merasa selamat bersamanya
Biarpun zahirnya perempuan itu tampak lemah
tetapi dia punya kekuatan sendiri
yang boleh menggoncang dunia
dan mungkin bisa pula membuat lelaki menjadi lemah kerananya
Jadi hargailah kehadiran seorang perempuan dalam hidup anda
kerana dia didatangkan bukan dengan kelemahan sahaja
tetapi dia juga ada kekuatan untuk menyokong anda
dan membuatkan hidup anda lebih sempurna
Dialah yang bakal menjadi perempuan berkerjaya,isteri juga ibu yang terbaik untuk anak anak anda.

Psst : I just want you to know.  Ehem, amik dari orang ni :D 
Re-blog if you like it.
Lovesq,

Mengediks :D


Hihihi, I got bored. Sorry :)

Psst : Yes, REALITY baby. I'm getting fatter. *Not proud of it. Kkk, bye.
Lovesq,

Saturday Morning,

Good afternoon youngsters :)

Hehe, tak da la morning sangat. Tadi bangun pukul 12, my mum suruh bangun teman pegi amik adik dekat sekolah, yeah wilayah sekolah. Kena amik dia, then we went to carefour, buy groceries, jumpa Ude, dia kerja sana. First time tengok dia main roller-skate. So shop here and there and bla bla. 

Mia merengek nak minum ice blended. So pegi each a cup, Wangsa Walk
Me mia and diba had our Chocolate ice blended + pearl + green apple. Nyum nyum :D



That's all. Lovesq,

Pssst : Hunny baru bangun, baru je call. And dia tidur balik. Kesian Hunny I, not feeling well. Take care okay :*
Loves,

Awak,

Awak, 


akan tetap jadi 'Dup dab dup dab' kita. And andd, sampai bila bila pun I akan jaga you. Insyallah. I will try my best just for you Hunny.

You are my heartbeat. Tak da you boleh mati tau ;) 

Psst : Sorry tak boleh tidur, sakit badan :( Pity me, tak da siapa nak teman. Hunny tak sihat, awak take care oky ? Esok I call in the morning *my morning k Hunny.

I love you Hunny, you are so MINE
Loves,

Friday, April 22, 2011

Smiling ;)

Hello pretty people.
Short one coming,

Sangat penat hari ni. Baru balik tengok Scream 4. Oky, tamau cerita -.-' cerita sangat bosan and biasa je. And and boleh gelak gelak lagi dalam tu. Padahal seram ni. Kayyyy. Hhehe. That's all. 

We're back ;)


Muhammad Nur Hakim Bin Ismail.

Ohh, oh.
I had a really good day with my Hunny. I love you boyfriend :)
Kita sayang awak sampai bila bila oky ? Ingat tu, sampai mati :*

Pssst : Hari gila untuk kita berdua. Da lama tak jumpa. Dua dua gila. Jangan main gila dengan orang gila :)
Loves,

Thursday, April 21, 2011

Frustrated,

Hello all. How are you ?

I'm all good, don't worry. Ignore my status n facebook aite.



Tadi just duduk and termenung sekejap, tetiba ayat ni keluar pulak dari fikiran sendiri "Kenapa susah sangat nak berubah, even after you tried so hard ?" 
Actually, I'm quite disappointed with myself, why is it so hard for me to change ? Why am I so stubborn ? Why can't I do things perfectly ? Why even with thousands of try out I still didn't get what I want ? Why is it so hard to understand ? 
And, all sort of things came out from my mind. There is too many. I am bit down after all of this question came up. It's not easy to be me. With all the pressures that has been given. I hate it when I don't perform well, in studies, in family, nor relationship or to myself. *sigh. I just don't know what to do, kinda running of ideas. Forgive me. 

Goodnight youngster, hoping tomorrow will be better than yesterday :)
Loves,

Wednesday, April 20, 2011

If ?

Salam,

If I die tonight, I just wanna say I'm sorry.
If I die tonight, selawat ialah wajib
If I die tonight, I just want to say I love you so much Muhammad Nur Hakim Bin Ismail
If, this is if,
Mengingati mati itu sunat. 
Loves,

Alone,

Hello youngster, 
I just finish watching aliens hunter. I love the story, lain daripada yang lain. Also, just finish cooking for my ayahanda. 

#1 conversation

Me : Sorry, food a bit masin
Ayah : Lain kali jangan bubuh garam banyak sangat, 
Me : Heheh, okay okay. TER laa.

Pssst : Ye, next time tak buat da.

2# conversation

Ayah : Awal bangun,
Me : A'aa, ada orang kejut,
Ayah : Siapa ? Kakak ada call ?
Me : Tak da siapa, tiqa ? Tak da pun,
Ayah : Dah mop lantai ? 
Me : Tadi baru je vacum and sidai baju. Esok la mop lantai ehh.
Ayah : Haaa, esok ayah bagi upah 
Me : Bagi lebih sikit, rumah da bersih ni 

I'm not allowed to work, cause my dad like bebel apa tah. K, fine. Duduk je rumah sorang sorang. Finally ada juga upah. At least, duduk ruma sendiri kemas sendiri pun memang harus dapat gaji laa. :D 
Untung la duduk ruma :) 

This semester break will be the most bored holiday I ever had. Like the last semester, I didn't go anywhere. 
So does this break.
Iddy's busy with pakwe makwe-nya
Hakim gonna be busy with FACI for next week faci's stuff.
Sissy busy with school.
My parents busy with work.
So does nabila and other. 

Hmm, life-less. KBYE
Loves,

Get it ?


Get the picture ? 
Kbye,
Loves,

Tuesday, April 19, 2011

YOU *

Evening lovies, since it's not my bed time and it's STILL early so like yeah. Evening beauty :)

So, this going to be a short post kay. I promise, don't be mad :D

Psst : Just want to let it out. 
Errrmm, long time ago. You have you're family. But you turn your back on your siblings. Now, you only have your friends. Baru suda baca blog you. BUT, hmm I pity you sometime babe. You know, only need this two magic words you will be forgiven and got accepted like we used to be. Wanna know kay I tell you k. It's "I'm sorry". Two words, very simple if really mean it, but it is pretty hard ha for you ? 
Hmm, maybe it's hard. I already give you A BIG JACKASS clue. You know what you should do. But as for me, I known you for my whole life, your ego would fall hard, your face mesti macam kena pijak pijak if you say sorry aite ? Hmm, OK, *akward. Nothing else to say. 

Kaybyee
Loves,

Sue me :(

Orang yang hati batu je takan nangis. Kay, I cried watching this video. :'(

Mom and Dad, always has been hero and heroin in my life. 
You we're there to save me, to cover up for me, you taught me how to crawl, talk, walk and all kind of stuff.
I'm nineteen now, I'm grew, I know I can take care of you now, until forever. It will stay that way. I will always be there for you both, even now I can be pain in the ass, sometimes talking and throwing harsh tone to you, I'm sorry. I didn't mean all that. Maybe I was tired, and it's a wrong timing at the time. After I watched this video, Insyallah. I will try my best to do all the things you've said to me. I love you Ma and Ayah. You are the reason I'm here :*


xoxo, 
your best lover, 
Aqilah Jafar
Loves,

#1 Account Paper,

Result Managerial Account dah keluar :)

Alhamdulilah, I got B+, even it's not much but I thank Allah for it. Thank god it's B+ rather than FAIL right ? So bersyukur. 
Congrats to Aqila Anis and Nadia for getting A+ :)

Pssst : Takut FM's result :(
Loves,

Enjoy :)

Boredness eat me up. Sorry. Enjoy babes :)


I wanted you - Ina
Loves,

Always be me,

I just don't know how to handle this itchy feelings, *crying tsktsk. Hmmmmm


I'm sorry sayangku Muhammad Nur Hakim Bin Ismail.
Sorry for loving and overly missing you FOR TOO much.
Loves,

Missing you,

Remember this picture Hunny ?


New year at Genting, I found it on Laila's blog :)

You doesn't know how much I miss you.
You know, you made my heart goes faster and slow at the same times. 
I miss you so much, even words couldn't explain how I feel. Maybe, I look, and sound kinda different. But inside I'm still me. The one you loved. Maybe I did change, maybe it's because of you. I hate changes, by one step of changes automatically I'll change and follow the beats. I know, it suck right ?
Hmm. I'm sorry Hunny for my all my wrong doing, my attitude, I'm sorry it happened. I didn't mean it, I never meant things couldn't go far this way. 
You are like one step closer to perfect in my eyes, me ? I'm like TOO far from perfect in your eyes. Hunny, for me it is very very hard to change from one particular part to another. It is so hard, BUT I will try my best. Try to change into good things. I know you would love it, and it's for my own good too right ? 
In this mean time, I don't know what to do. I got hang up and went totally blur. Everything I do seems so wrong. Sometimes, you actions and words hurt me by accidental. But I don't really mind. Even do it hurt, I'll just keep it to myself. I'll just accept all that kay :D

Hunny, I don't miss you. I just miss the way you smiled, laughed and smelled. The way you're heart and mind start rising when you talked about future. The way we used to talk, the way you make me forget and try to solve my problems whenever I'm having a bad day. I knew you will always be there for me. The way only, I knew about how you smelled like straight out from shower. But the most importantly, I miss the sound, love, look of 'US' that now ceases to exist.


I love you so much Muhammad Nur Hakim Bin Ismail.
Enoughsaid :)
Loves,

Monday, April 18, 2011

Became an habit,

Hello beautiful creature of Allah. How are you ? 
Most probably for some people, you guys slept already, cause it's school days tomorrow. Yeahh, as for me. I have nothing else to do. 

So now, excuse me for crapping. :D.
Talking about my habits, it started not long time ago. Recently I guess, maybe because I have too much time alone and nothing else to do except being here or anywhere around you :)



  1. Woke up late, is a must
  2. Eating junks and candies *fatfateme, sorry hunny.
  3. Crying when I feel alone
  4. Laugh when I feel like crying
  5. Smile when after I cry *macamoranggila. {EMOSI TAK STABIL, k. I am}
  6. Watching drama with adik adik *kenapaksa
  7. Gossiping with Iidy before she went out and hang out with her friends
  8. Stare outside and getting flashback about the past
  9. Eat breakfast, dinner and lunch at the same time at 6.30 PM *after my mum and I finish cooking.
  10. Go on google, search here and there blablabla
  11. Termenung bila ingat zaman kegemilangan / cerita dulu dulu. *SHIATS, maluu.
  12. Go on youtube, listen to all kind of songs, 
  13. Thinks of Hakim 24/7 *but never get a chance to talk
  14. On the afternoon, most probably just woke up at 12 or 1 PM. *I slept at 3 or 4 AM.
  15. I sometime tend to ignore the phone. *taktaulakenapa.
  16. Malas nak charge and look at the phone. *Cause I know it won't rang
  17. Tension je mandi.
  18. Run thru pictures, whether on flikr, weheartit or anywhere laa
  19. During evening, if I'm not here online. Sat at the balcony or beranda. Get fresh air :D
  20. Mandi lewat petang, tapi sekali mandi 30 minutes. 
  21. Read novels
  22. Ignoring people, except my important's
  23. Doing chores :D
  24. At night, online some more, eat, gossip with dearest Mak *love love, twitter with Iddy.
  25. Crapping some more after my sister sleep.
Kay, tak tau nak cakap apa. Kybye.
Loves,

Rossa - Tegar

Mellow-ish in the middle of afternoon. 
Enjoy, 


Gapai semua jemariku
Rangkul aku dalam bahagiamu
Kuingin bersama berdua selamanya
Jika kubuka mata ini
Kuingin s'lalu ada dirimu
Dalam kelemahan hati ini
Bersamamu
Aku tegar
Loves,

Hello :)

Hello pretty, gorgeous :D

Since it's still my morning, so GOOD MORNING. Teeehee. I woke up at 1.00 PM :D. I know, I love holidayss :)
No lah, I was actually to LAZY to woke up so early cause no one's home. My sister went to school like usual. My parents oso. So I have no kawan :( *tsktsk. 
After I woke up, I go sidai kain, * I know budakbaik kan ? Arrghh, perasan k. Kay I been paid. Orang gaji bergaji today :D

Hmmmmmm,

You know, I have plenty of things to write. But I couldn't explain my feelings into words. You get it ? Haihh, a lot of things happened this few days, and it make me sick. Pretty serious sick.

I was hoping for things to go back like they we're. *I know, imma person who will always live in the past. I'm just scared to walk to the future cause you never knew what's coming. It could be bad, it could good. You never know. Once you're there. There is not turning back. No exit road, no U-turn. You just have to go straight and never look back. 
Loves,

Sunday, April 17, 2011

Hana Tajima :)

Specified, I didn't get bored, I just don't know what to do. 
So, I went google-ing here and there, tumblring, post more on blogger, semak-ing timeline at twitter. All those people must be hell mad at me for being such a bossy bitch :D. Excuzey it's a public land, I can do whatever I want. Kay, peace out yawww.

Soon, I went to youtube, listen to all kind of jazzy songs, all kind of artist, mostly all my favorite and my dad's favorite.Yesh. Imma huge fan of jazz and and I got this mellow-ish and jazzy thang from my daddy :) 
After my feelings when ways down 6 feet under and cried for 10 minutes remembering the past, I went to the search box and search Hana Tajima tutorial :)

About the tutorial, I found out about the tutorial months ago, but TOO lazy too post it, so now. I have quite plenty of time to post more than you can ever imagine. In one night, hehe. I have nothing else to do. Hehe, sorry. So, I just wanna drop by and say, urm. Happy watching the video bellow. Hana's shows a fun fun ways to wear hijab and kinda mixed and blend all kind of fabric and textures with hijab. It is so COOL. I love :) ENJOY.

Psst : I'm not gonna tuck in early. I don't want to sleep. Kaybye, see you soon :D

 Fun way to wear maxi dress :)


I say no more, enjoy. Insyallah :)
Loves,

Make you feel MY love,

I just want you to know how I felt when you're so down Hunny.

Listen, feel, love it.

Psst : Imagine, it's me saying these blue bold words for you. I would, I would do anything to make you happy and make you feel my love in you. I love you sayang. Hope you're doing just fine when I'm not around. Remember I will always be there for you. 
xoxo,


When the rain
Is blowing in your face
And the whole world
Is on your case
I could offer you
A warm embrace
To make you feel my love


When the evening shadows
And the stars appear
And there is no one there
To dry your tears
I could hold you
For a million years
To make you feel my love


I know you
Haven't made
Your mind up yet
But I would never
Do you wrong
I've known it
From the moment
That we met
No doubt in my mind
Where you belong


I'd go hungry
I'd go black and blue
I'd go crawling
Down the avenue
No, there's nothing
That I wouldn't do
To make you feel my love

The storms are raging
On the rolling sea
And on the highway of regret
Though winds of change
Are throwing wild and free
You ain't seen nothing
Like me yet

I could make you happy
Make your dreams come true
Nothing that I wouldn't do

Go to the ends
Of the Earth for you
To make you feel my love
Loves,

Saturday, April 16, 2011

Familia,

Just got home, dinner with my family at Setiawangsa. 

A bit moody today with the things happened to my family and my boyfie.
Problems has been there since I was small. They followed me and my family wherever we go. Insyallah we will stand strong and fight for it, even it is so hard. Insyallah, Allah will help us. Amin.



We went thru ups and downs, so far we're still together. Hope it will remain until our last breath on earth. Maybe I never told you how much I love you guys, but knows that my loves for you is true, vulnerable and remain the same, surely grow more day by day. Tak ada apa pun yang boleh tanding sayang I pada you guys. 
I love you forever. 

Sincerely your daughter, your best lover : Aqilah Binti Jafar 
Loves,

1# Holiday :)

Woke up at 4.00 AM, checked my phone. Hunny texted me, and I replied straight away and felt asleep. Woke up again at 10.30 AM, I woke up, stare at the window I tot it's 8 in the morning. It's raining, the whether and comforter loves hugging me :D. Didn't get up, took my lappy, on and start playing games, tumblr, blogging, twitter and stuff. Few hours after that, my mum came into my room, sleep with her, gossip gossip sikit. Heheh, girls ? Memang macam ni. I was asked to do some chores, BUT I'm still lazy so like -.-' MALAS. Hakim called right after he woke up, and he sound so damn sleepy, asked him to sleep back, so continue playing games and stuff. Run downstairs for breakfast tapi tak de benda nak makan, so makan la maggi. Watched cool hindustan movie because Mia insisted me watch it siap ugut jangan tukar lagi -.-' kayy. Amik la, I enjoyed the movie until Iid called and asked me to online. Naik atas online, skype, games lagi, hakim misscalled and called him back. Bla bla bla with him, he pissed off letak phone. Tetiba pulak gatal nak blogging :)
The best part is, its 5.23 PM and I haven't bath yet ! 
Saya la orang yang paling malas nak mandi bila hujan :D Air SEJUK

Kbyeeeee
Loves,

Her,


Trust me, I'm the girl who will never stop loving you,

Love call. :)
I love you Muhammad Nur Hakim Ismail 
Loves,

Barbie's



I wish friends are like Barbie, they stick together. Forever. They support each other.*according to the story and movies I watched in the morning with my sisters. -.-' 
Kay, I'm nineteen and I watched Barbie, so ? 

So, as I was saying, Barbie remain together, happily, together for the bad and good times. They didn't betrayed each other. Maybe they are just Barbie. But the person who made Barbie's stories, movies and dialog stuff are sending a messages. A useful and meaningful messages.

Barbie's saying :-

“you will get what you seek” -Barbie in a Mermaid’s Tale

“i just like you, you’re just like me. and every anyone can see.” -Barbie as the Princess and the Pauper

“hello world” -Barbie Tumbelina

“Uh-uh do not negative tought, you can do this.” -Barbie in a Fairytale

“It’s now or never.” -Barbie in A Mermaid Tale

I wish my friends are like Barbie, they forgive and letting down their ego's. I wish,
Loves,

Really ?



So, I found my answer. And yet last night I slept and had the WORST 21st century nightmare ever.
Dalam banyak banyak orang, kenapa kau muncul dalam mimpi aku ? Bodoh !
Loves,

Help,


Loves,

Bad bad dream.

What they say about having bad dream ? - Mainan tidur, mainan syaitan and stuff.
Is it true ? I mean what had happened in our dream. Is it true ? Is it going to happens ?
Haihs, I have the WORST dream ever last night. 



I nearly woke up in tears. Hunny, you're not going to leave me right ? You promise me ! I trusted you with all my heart. Please, don't leave me. I love you so much sayang.
Loves,

Friday, April 15, 2011

Looking for me ?

It's holiday, what do you expect ?

Banyak kan post before this post ? Haih, orang bosan memang macam ni !
Boyfriend ni, asyik busy je. Hmmmm. Rindu. Kayyy.

You can find me on :-
  1. HERE http://curlymurlyqiejaziz.blogspot.com/
  2. aqilah.jafar - on skype
  3. https://twitter.com/#!/AqilahJAziz
  4. http://www.facebook.com/AqilahJafar
  5. http://curlymurlyqie.tumblr.com/
Orang tak da kerja, tengok la post mesti penuh. Jenuh membaca :D

Loves,

1# Boredness,

Ketidakadakerjaan.


Tak da kerja, cari kerja :D
Taken by : Iddy at Multimedia College after multimedia paper -.-'

P/s : Satu paper je keluar muka happy, senyum macam McDonald --..--
*Final susah, semua except for Multimedia and Accounting. Yang lain. Haihs, saya terpaksa bersedia :(
Kbyeee
Loves,

Tips, lose weight in 3 weeks :D

Gahahahah, wanna know ? 

This is like my biggest secret.
Experience : Pernah jadi dekat I, last semester. 
Nak tau apa ? Let me see. Tips kurus dalam masa 3 minggu cuti. 

Avoiding from being extra lazy and fat while on holiday is :- 

Follow the instruction, *based on my experience :). Kalau nak ?
  1. Woke up at 12 in the afternoon
  2. Open your lappy, 
  3. Go to the toilet and do whatever shit you wanna do,
  4. Go online,
  5. Open all web, as many as you can.
  6. Facebook
  7. Blogspot
  8. Twitter
  9. Youtube
  10. Play games
  11. Tumblr
  12. WeHeartIt
  13. Open everything, main sampai tak ingat makan apa semua. Tau tau dah MALAM, tak rasa lapar, penat or anything. Tau tau da malam and you just like prepare yourself to sleep :o *yawn 
  14. Muka tak mandi duduk lekat depan lappy
  15. Tak ingat makan, tak ingat mandi. *perangai busuk saya time cuti semester :) Teeeheee.
  16. Sleep at 3 or 4 in the morning after a nice warm shower :D
P/s : The routine went on and on and on. Until start college :D

You wish,

THE RESULT :-
Masuk masuk new semester. Muat baju semester 1. WAHH, turun 8kg. *For me, is not easy to lose weigh by sitting around okay. I'm a fat lady. Kay, bye.

Macam ni penganggur terhebat D:

Loves,

Semester BREAK.

My semester break started at 5.30 PM on 15 April 2011. Right after I passed my paper. Yeeehuuu. Heaven and holiday. Boleh relax :)

I'm thinking of getting a job, short one. About 3 weeks, or maybe more. Mana la nak cari ? Hmmmm. Kenapa tah nak kerja in this time being, short one pulak tuu. Wanna know why ? Heheheh. BECAUSE, my money is sinking. Hehhe, kay. I have been spending too much and for my holiday I have none. Zero I tell you. -.-' sedihnya hidup : Ayat @iidreenonn

IF, I didn't get a job. I'll stop looking for one.
So like yeah, the routine for holiday.
DUHH, the best part ever is :-
I got to sleep till NOON. Yeahhh, -.-' so bored, cause my sister left for school and I'm like so freaking alone at home, nothing else to do. So itu je for now. Kbyeee.
Loves,

Sad girlfriend,


Kecikhatisangat. 
Maybe you're too tired and stuff. 
Sorry if I buat you pressure.
I'm sorry. I just MISS you for too much. 
I miss our moments together. 
Kay, loveyou.
Loves,

Masalah ?


Dulu kita bestfriend, rapat sangat. #DULU la ceritanya. Sekarang ? Sekarang kita allergic tengok awak. Kay, faham ? Good :D

Fyi, I deleted you on facebook cause in my mind, you never exist. 
Maaf, saya orang yang kuat dendam. 
Jangan buat silap, silap besar jawabnya. Awak tanak tegur ? Tanak da, tak hadap pun. 
You not worth a dime baby :)

Happened,
Unstable mood. 
Final ended at 5.30 PM today. Holiday peeps :D
Sad sad, #enoughsaid.
Tak da masa nak hadap orang macam kau. #Boleh ?
Susah ke nak respect orang ? #mentaldisorder !
Loves,

Wednesday, April 13, 2011

LOVA ;)



I know you can do it sayang ;)
Trying is not a sin nor a crime. 
I love you hunny. You are my freaking BIG inspiration. 

P/s : Ingat, bila hunny down you tau apa jadi kat I kan ? Hmmmm. You are my strength hunny. I can do it when you are there with me :D
Loves,

Hello Lova ;)

Dear MY beloved Muhammad Nur Hakim.



Don't be sad of what had happened sayangku ;).
I know it's pretty hard to accept, but PAST will always be PAST hunny. You just have to be strong and keep it up. Be ready for tomorrow lova. You know, you are not a quitter. I know you're not a quitter. Never seen you like this before hunny. I am so sorry if what I did was wrong, but my intention is to see you smile and get back up Hunny. I know you can do it. My HUNNY is not gonna give up. Sedih tengok sayang I macam ni. Nanti I pun tak boleh focus fikir awak macam ni. 
Take your time hunny, but I really need you to focus for the next paper tomorrow at 2.30 PM. You can do it. I know you can and you will. You always does lova. I miss my hunny bunny. Esok je sayang, esok je. Then you are free like butterfly ;)
This is not easy, I know. I been there, I've done that lova. 
Tamau down down macam ni sayang. Life must go on, take your time ok. If you say I'm your inspiration, prove it Hunny. You are my inspiration too sayang. Everytime I rasa I tak boleh buat, I think of you. Insyallah, things will get better. You are more than what I expected hunny. 
I love you so much :*
Loves,

BUZ-EH

I am tremendously BUSY. 
Till this Friday only. Then only I'm free. Insyallah. 
I'm all busy with final exam this week, until this Friday. Then only I can sleep and dream heavenly at night :D
Since it final week, I hardly sleep at night, cause. Heheh, busy studying and yet at the morning when I opened the paper I'm like *yawnss HELL I can't remember anything. SO like yeah, I don't know what will happens to my result later. I am not so sure what will the result be. Cause I suck at my previous paper, which is ONLY yesterday :( SCREW us, everyone was like JAW DROPPED when they opened the exam paper. F you financial management. It was superb hard. Even Laila, yang pandai leave the exam room EARLY like after 45 minutes the examination starts. We're like totally blank. Momma, I'm sorry. 
My result would be in flying colors, I am so sorry for this semester. I know I have been playing around. Waaaaa :'( tsktsk. Hmmmm, 
I just finish revising for my 2.30 PM paper this afternoon. I'm so tired. Gonna call hunny before bed time and I'm officially off to bed. For good. Tired memorizing -.-'
Kay, nanite, xx
Loves,

Friday, April 8, 2011

Photogenic :D


She is sho zamn photogenic. So pretty :)


Awwwwwww. ;)



100 zillions cute-ness. Awwww. Gerams, wanna kisskiss :*


Loving it :B

They are so charming babies. Awwwwwww. *Falling in love with kids.

I have issues. I just LOVES kids for too much. 
I wanna have babies :) :) :)
Insyallah, one day.
Loves,

Thursday, April 7, 2011

Lover


Cukup sempurna di mata I :D
I love you more than you could ever imagine my dear lover.
Kalau ada jodoh tak kemana kan Hunny ?
Loves,

Alhamdulillah.

Disebabkan satu hari tak tidur semalam. Akhirnya siap jugak report. Semua assignment, final project da hantar. AMIN. Semua berjalan dengan lancar evendo banyak yang macam :/ hehe. Faham faham je la kalau kerja group. Ada je yang SP.  "Sleeping partner" la katakan. Hmmm, biasa la tu. Itu sudah menjadi adat dalam setiap perkara yang kita lakukan.

Sekarang kena focus on Final pulak. Final next week, start monday until friday. Esok kena pegi college amik slip exam. Insyallah I boleh buat. Kena yakin dengan diri sendiri kan :D

Things with Hakim went well also. I'm loving my each day with him. Now I realize I kena down to earth. I kena sedar siapa diri I yang sebenarnya. Thank you Hunny sebab sedarkan I.
Tak kira apa yang orang nak cakap, cakap la. Tak kisah pun :) Mulut orang mana kita boleh tutupkan. Biar tuhan yang balas. Insyallah, tuhan tu maha Adil. :D
I love you hunny, hidup I da cukup sempurna dengan adanya you :*

Allah itu sentiasa ada dengan kita. 
Loves,

I'm sorry

I know I should try harder. I know I'm not strong like you. I'm nothing like you. I'm not strong enough like you. It shows how disappointed you are at me. I am sorry for what I have done.
Loves,

Tuesday, April 5, 2011

Not Strong Enough

I know I'm not strong enough like you. Mental I cepat down. 
I cried a lot. To be exact, it happened every single night. I cried every single night, until I fall asleep. That is the ugly truth from me. I keep thinking about you. 
When you're sad, I'm sad. See, I can't live without you. Don't leave me please hunny. 
I hate facing heavy and tensed shits. I can't handle tensed. I can't concentrate when someone tend to push me. I can't, I just can't. I can, but please stop pushing me. I can do it without your voice in my head. 

I tried to change to be someone that you onced love. Everything takes time. It doesn't just happens in one day sayang
Loves,

Waiting,

I'm not gonna pick up my calls, and reply my messages UNTIL, Hakim finally call me. Hunny, I really miss you. Your punishment towards me was to hard. I am so sorry. I wish I could find another words for sorry. I am truly sorry. I know what I did was wrong. I made my mistake, I can take whatever punishment you gave me. But this, this is too BIG. I can't stand being apart from you hunny :'(

I'm going to wait for you Hunny. I will.
Loves,

Hurted.

I just want you to know, the cut is very deep. The pain. I can't stand it. But I will try to keep hang in here cause I know you love me, hmm. Do you ? Sincerely ? 
I am so tired. I hope you know. This aren't going anywhere if silent speaks between us. 
Loves,

Monday, April 4, 2011

Mentally DOWN :(

Hey yaw. I am officially drown.

Hmm, kbye
Loves,

Sunday, April 3, 2011

It's All About You :)


No, I don't need no fancy cars
And I don't need no diamond rings
My baby is all I need and more
Cause I don't need those extra things,

It's all about you. You are not my boyfriend, you are my lover. I love you Hunny. I take you for who you are, and I know you do too. :*
Loves,

Friday, April 1, 2011

Welcoming April :)


I bet you will. I sniff few good things already. 
Sleep over at Nabila's tomorrow night. 1 goody good going to happens :)
Loves,